Monday, October 27, 2014

Margarita Katherine K. Majerio Kelly genties vadeje mirusiu 1990 m. sausio 6 d.




Margarita Katherine K. Majerio Kelly genties vadeje mirusiu 1990 m. sausio 6 d.

Standard-kalbėtojo (Hazleton, Pensilvanija) pirmadienis, 1990 m. sausio 8 d. - į 1
Šaltinis:
http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=Kelly genties vadeje mirusiu


linwood N. J. [apo ] Margarita Kelly, motinos ir šeimos galvos Monako vėlai princesės Grace Kelly klano ekspozicijas iš Filadelfijos, yra 91 amžiaus mirė tuo sveikstančių pradžia.

E. Kelly mirė šeštadienį 08:45 pneumonija, Linwood atstovas palaikysite centras pasakė, kad ji buvo gyventojas nuo 1982 m. ir slaugos namuose patyrė keletą smūgių pastaraisiais metais.

Buvusi grožio karalienė, žurnalo viršelio mergina, ji buvo žinomas ir už savo pasiekimus ir tuos savo vyrams ir vaikams, ypač jos dukra, aktorė Grace Kelly, kuris vėliau vedęs Rainer Monako princas. Princesės Grace mirė patirtus sužalojimus, automobilių avarijos 1982 m. rugsėjo.

E. Kelly"s vyras, John B. Kelly vyr. , buvo olimpinis čempionas irklavimo parlayed savo įgūdžius, mūrininko į statybos imperiją. Jis mirė 1960 metais.

Yra įvykdę plaukikas ir lengvaatletė. E. Kelly buvo pirmasis direktorius moterų atletika Pensilvanijos universitete.

E. S. Kelly yra išlikęs ir dvi dukteris Margarita R. Conlan Smyth Filadelfijos ir Lizanne K. LaVine iš Gladwyne, Pensilvanija, 13 ir 17 provaikaičiai, anūkų.

Pora"s tik sūnus John B. Kelly jr. Taip pat valtimi olimpinėse žaidynėse, vienu metu JAV olimpinio komiteto prezidentas ir aptarnaujamą Filadelfijos miesto taryba. Jis mirė 1985 metais.

Laidojimo paslaugos planuotą surengti antradienį Filadelfijoje bus privatiems.


No comments:

On this Day Bette Davis was Born