Monday, October 27, 2014

Маргарита Катерина редакцією Келлі Matriarch загиблих 6 січня 1990 року




Маргарита Катерина редакцією Келлі Matriarch загиблих 6 січня 1990 року

Standard-Speaker (Hazleton, штат Пенсільванія) у понеділок, 8 січня 1990 - Сторінка 1
Джерело:
http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=Kelly Matriarch мертвих


LINWOOD Н.Ю. [APO] Маргарита Келлі, матері Божої благодаті принцеси Монако і matriarch з видатною Келлі клану Філадельфії, помер у віці 91 на організм одужуючого.

Пані Келлі помер о 8:45 ранку суботи за пневмонією, прес-секретар Linwood організм одужуючого Центр заявила про те, що вона була мешканець будинку з 1982 року, зазнав кілька ударів в останні роки.

Колишній краси "Королева та обкладинки журналу дівчиною, вона була відома як для її власні досягнення та її чоловіки і дітей, зокрема дочки, актриса Грейс Келлі, який пізніше одружилися принц Райнер Монако. Принцеса пільгового помер від отриманих травм постраждали в ДТП автомобіль у вересні 1982 року.

Пані Келлі чоловіка, Джон Б.Келлі-старший, олімпійський чемпіон, веслування parlayed свою майстерність, столяром у будівництві імперії. Він помер в 1960 році.

Уміло плавав і досвідчений спортсмен. Пані Келлі був першим директором жіночого легкої атлетики в Університеті штату Пенсільванія.

Пані Келлі - збереглася на двох дочок Маргарита Р.Конлан у Філадельфії та Lizanne К.LaVine з Gladwyne, Пенсільванія, 13 онуків, правнуків і 17.

Пара лише сина Івана B. Келлі-молодший також з двома рядками в олімпіаді, був свого часу президент США Олімпійського комітету та подається на Філадельфії міської ради. Він помер в 1985 році.

Планується проведення рятувальних робіт у вівторок в Філадельфії відбудеться приватних.


No comments:

On this Day Bette Davis was Born