Monday, October 27, 2014

Monako princas Rainier III, 1923 m. -2005 m.




Monako princas Rainier III, 1923 m. -2005 m.
Monarch
Rainier III įsaką Monako Kunigaikštystė beveik 56 metų, o jo viena ilgiausių nutarties monarchų 20 -ojo amžiaus.
Gimimo data: 1923 m. gegužės 31 d. , "Monaco-Ville
mirė: 2005 m. balandžio 6 d., Monakas, Prancūzija
sutuoktinis: Grace Kelly (m. 1956 m. - 1982 m. )
Vaikai: Albertas II, Monako princas, princesė Caroline, Hanoverio, princesė Stéphanie
Dvynukams Monako: princesė Antoinette, baroniene, Massy
tėvai: princesė Charlotte, Didžiosios kunigaikštienės Valentinois, princas Pierre, kunigaikščio Valentinois



Monakas yra princas Rainier miršta ne 81: laikraščio nekrologinio ir mirties pranešimas
Mobilusis registrą (AL) - ketvirtadienis, 2005 m. balandžio 7 d.
mirė pavadinimas: Monakas yra
Monako princas Rainier miršta nuo 81 iki 81 d. jo Šviesybės princo Rainier miršta Thierry boinet
Associated Press rašytojas

Šaltinis:
http://www.genealogybank.com/gbnk/obituaries/doc/obit/109DED695135F76F-109DED695135F76F?&s_dlid=DL0114102801284425648&s_ecproduct=SUB-Y-4895-R-OB&s_ecprodtype=RENEW-A-I&s_trackval=&s_siteloc=&s_referrer=&s_subterm=Subscription%20until%3A%2003%2F06%2F2015&s_docsbal=%20&s_subexpires=03%2F06%2F2015&s_docstart=&s_docsleft=&s_docsread=&s_username=pillsburydolly@yahoo.com&s_accountid=AC0112010707501913043&s_upgradeable=no

dabar eina į sostą princas Albertas II, Monarch tik sūnus pasitikėdamas Kelly
Monakas - ekspozicijas Monte Carlo uždarytas, jo ratai, verpimo ruletę poilsio kaip Monakas raudotas Trečiadienį Europos mirties ilgiausiai valdančiam monarchui, princas Rainier III, kuris dirbo įveikti šią mažą Lichtenšteino Kunigaikštystės vertinama kaip "saulėtoje už pavėsingas žmonių."

sosto dabar vyksta į princo Alberto II, Rainier tik sūnus su aktore Grace Kelly.
Elektros už 56 jo 81 metų, Rainier buvo vienintelis valdovas daugelis Monakas yra 32 000 gyventojų kada nors yra žinomi. Neįdomiai skaičiumi, jis yra tikras tėvas Monakas į modernus amžius išsaugant daug žavesį ir jos Viduržemio jūros šalių royal papuošimais.

Prieš amžiaus greitį jo, Rainier įsipilta jo energijos į viešojo darbų, kaupkite pavadinimas "statytojas princas." Jis Monakas, kuris yra mažesnis nei Niujorko centriniame parke - pasaulio žemėlapyje su jo 1956 m. balandžio 18 d. santuokos su Kelly, kurie atsisakė Holivudo šlovės tapti princesės Grace.

Albertas, 47 , buvo valyta nuo gimimo iki pavyks Rainier. Daugiakalbis JAV išsilavinusių, ir penkis laiko bobsledding Olimpietei Rūtai paškauskienei, jis buvo tėvo savalaikei kai Rainier mirė ligoninėje iš viršaus Monakas yra jachtų užpildyti pagrindinį uosto.

Rainier buvo elgiamasi taip pat praėjusį mėnesį už širdies, inkstų ir kvėpavimo problemų. Royal Albert perėmė įgaliojimus praėjusią savaitę, nes iš Rainier yra prastos sveikatos.

Rainier laidotuvėmis vyks balandžio 15 d. 19 -ojo amžiaus Monakas katedros kur jis ir Princess Grace tr. Tikimasi, kad jis palaidotas kartu su ja

keičiasi tradiciniame vidurdienio rūmų sargybos"s ceremonija trečiadienis, būgnai buvo juoda audiniu. Rainier organo, kurio šeima dinastijos valdžią, 1297 metų, buvo perkeltas į dvaro rūmus, kur bus jo kalvos viršūnė, slypi valstybės, kurių Rūmai pasakė.
"Monte Carlo kazino uždaryta pagarbos ženklą. Monakas yra futbolo komanda atidėjo savaitgalio rungtynes.

Vėliavos, jau sumažino popiežiui Jonui Pauliui II, išliko už pusę darbuotojų. Monakas yra televizijos tinklų nutrauktas dokumentinių filmų Rainier programavimo su gyvenimo ir kitokios reakcijos į mirtį.
"Kiekvienas iš mūsų jaučiasi kaip našlaičio dėl Lichtenšteino Kunigaikštystės buvo pažymėta jo impressum per 56 metų" ir jo valdymo, - sakė Patrick Leclercq, Monako vyriausybės vadovas.

Rainier yra gydytojai vadinamas Albert apie 30 minučių jam pasakyti iš anksto pabaigoje buvo šalia, rūmuose. Rūmai pasakyti, ar Rainier dukroms, princesės Caroline ir Stephanie, buvo su juo, kai jis mirė.

Kristoforo Le vynuogių, kurios motina yra princesės Grace Broliukui ar sesutei, yra paskutinis išlikęs sakė Albert ir Caroline vadinamas privalo informuoti jį apie Rainier mirus.

"Jie daro stebėtinai gerai pagal aplinkybes", - sakė jis.

Jis pasakė, kad ir kitos Philadelphia-zonos giminių į Monakas už Rainier laidotuvėmis. Jis sakė, kad princas yra "unikalų humoro", tačiau jis tikisi Albert padaryti savo pėdsaką prancūzakalbių kunigaikštystė.

"Tai nėra kažkas, jis per daug metų tikimasi. Ten jis padarys savo erdvę", - sakė Le vynuogių.

Albert yra nesusituokę ir neturi vaikų - šaltinis siaubą į Rainier, kurie susirūpinę toliau Grimaldi šeimos linija.

Monakas pakeitė paveldėjimo įstatymų 2002 m. leisti elektros t

No comments:

Sanchez