Sunday, October 26, 2014

Mrs. Harriet Jane träförråd död Mrs. träförråd 21 september, 1899



Mrs. Harriet Jane träförråd död Mrs. träförråd 21 september, 1899

Mrs. Harriet Jane träförråd, hustru J. V. Träförråd, avled på söndagen hem här i staden, vid en ålder av 70 år och 9 dagar. Mr. och Mrs. träförråd kom hit i närheten tio år sedan, och efter att köpa ett markområde från sent William Allard, konstruerade en mysig av bostaden och konverterade sina förvärv till en modell hem, där de sedan har levt. Hälsa Mrs. träförråd hade inte varit bra för lång tid innan hennes död, och på en eller två tidigare tillfällen hade hon varit så låg att det var omöjligt för henne att få fart, men hennes naturligt robust konstitution berättade i henne för hon varje gång återbetalas. Men ibland hon drabbades intensivt, hon födde det modigt och ansågs av hennes många vänner som ovanligt glatt och jolly.

Mrs. träförråd föddes 8 september, 1829 [ 1830], på Roxbury Massachusetts, och hennes artonde födelsedag var gift med Lars träförråd. Det var gift med Lars träförråd det var hennes stolthet att relatera den under sina långa liv som gift hade de aldrig varit ifrån varandra längre än fyra månader i taget, och att de hade sällan varit ifrån varandra. Hon var mor till tio barn, alla utom två som överlevde henne, som en också en adopterad son. En dotter Mrs Robinson, är bosatt i Anacortes.

För Begravningstjänster utfördes från bosättning på tisdag eftermiddag, begravningståget i Grandview kyrkogården. De REV Charles Godsman utförde tjänster, Mrs. träförråd med bli medlem i hans kyrka ungefär ett år sedan, före detta tillfälle ha varit universalistiska. Det var en samling av vänner till familjen på tjänster och alla har den djupaste medkänsla för de sörjande make och andra familjemedlemmar

21 september 1899,
avdelning: Varje vecka amerikanska, Anacortes, Washington torsdag

Anacortes Museum
1305 8th
Anacortes, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

Awesome