Sunday, October 26, 2014

Pani Harriet Jane drevenica smrť pani drevenica 21. septembra 1899



Pani Harriet Jane drevenica smrť pani drevenica 21. septembra 1899

Pani Harriet Jane drevenica, manželka J. V. Drevenica, zomrel nedeľa v rodinných domov v tomto meste, vo veku 70 rokov a 9 dní. Pán a pani drevenica v okolí sem prišli pred desiatimi rokmi, a po kúpe traktu pôdy z konca William ALLARD, konštruované a útulné bytových a prevedené ich nadobudnutie do domov, kde majú od žili. Zdravie pani drevenica neboli dobré dlho pred jej smrťou, a na jednu alebo dve bývalé príležitosti bola taká nízka, že sa považovali za nemožné pre ňu život, ale jej prirodzene robustný ústava nám v jej prospech a ona vždy vrátiť. Aj keď v časoch ktoré utrpela intenzívne, ona otvor to všetko statočne a bol považovaný za jej veľa priateľov ako nezvyčajne čerešňa a v dobrej nálade.

Pani drevenica sa narodil 8. septembra 1829 [ 1830], v Roxbury Massachusetts, a na jej osemnáste narodeniny bol ženatý pán drevenica. To bol ženatý pán drevenica bola jej pride do súvislosti, v priebehu ich dlhodobej manželský život nikdy nebol okrem dlhšie ako štyri mesiace v ten istý čas, a že ich málokedy sa od seba vôbec. Ona bola matkou desiatich detí, ale dve ktorých prežiť jej, ako aj jeden prijala syna. Jedna dcéra pani Robinson, bydlisko v ANACORTES.

Na pohrebné služby boli vykonané z pobytu v utorok popoludní, pochovanie v Grandview cintorín. REV Charles Godsman vykonávaných služieb, pani drevenica sa členom jeho cirkvi asi pred rokom, ešte pred časom boli na univerzalistov. Tam bola celkom stretnutie priateľov rodiny v službách a všetky majú hlbokú sústrasť pozostalým manželom a pre iné rodiny

21. Septembra 1899
názov: týždenné American, ANACORTES, Washington vo štvrtok

ANACORTES Múzeum
1305 8.
ANACORTES, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

On this Day Bette Davis was Born