Sunday, October 26, 2014

Paní Harriet Jane Woodhouseová úmrtí Paní Woodhouseová 21. září 1899.


 
 
Paní Harriet Jane Woodhouseová úmrtí Paní Woodhouseová 21. září 1899.
 
 
Paní Harriet Jane Woodhouseová, manželka J. V. Paní Woodhouseová, zemřel v neděli do rodinného domu v tomto městě, ve věku 70 let a 9 dny. Pan a paní Woodhouseová tady nedaleko před deseti lety, a po koupi traktu pozemku od pozdě William allard, konstruovány a útulné obydlí a převést jejich nabytí do modelu domů, kde se od té doby žil. Zdraví Paní Woodhouseová nebylo dobré dlouho před smrtí, a pokud se jeden nebo dva bývalí příležitostech byla tak nízko, že se zdálo nemožné, aby ji oživit, ale její přirozeně robustní ústavy řekl v její prospěch a ona pokaždé navrácena. Přestože se občas jí těžce trpěla, porodila to statečně a považovala ji mnoho přátel jako neobvykle Pleskot a veselý.
 
Paní Woodhouseová se narodil 8. září 1829 [1830] CIA Massachusetts, a na jejím osmnáctém narozeniny byla vdaná za pane Woodhousei. To byla vdaná za pan Woodhouse to byla její pýcha se vztahují, v průběhu jejich dlouho manželství nikdy jim nikdo kromě déle než čtyři měsíce v kteroukoliv dobu, a že se málokdy byli rozděleni. Byla to matka z deseti dětí, všechny kromě dvou, které přežít ji, jako je rovněž jeden adoptivní syn. Jedna dcera paní Robinsonová, sídlí v anacortes.
 
Pohřební služby byly provedeny z pobytu v úterý odpoledne, odpočinku v Grandview hřbitov. Na rev Charles godsman prováděné útvary, Paní Woodhouseová S stát se členem jeho kostela asi před rokem, před tím Čas že autory. Bylo trochu shromažďování rodinné přátele na služby a všechny mají nejhlubší sympatie pro pozůstalé manžela a ostatní rodiny
 
21. září 1899
Název: týdenní Američan, anacortes, Washington čtvrtek
 
anacortes muzeum
1305 8th
anacortes, Wa 98221-1833
[360] 293-1929
 

 

No comments:

On this Day Bette Davis was Born