Sunday, October 26, 2014

Джон Vipond Woodhouse Ланкастер народився в Англії. 10 Січня, 1827, померла на Anacortes 12 квітня 1900 року



Джон Vipond Woodhouse Ланкастер народився в Англії. 10 Січня, 1827, померла на Anacortes 12 квітня 1900 року

Предметом цього ескіз прийшло до Америки у віці від 14 років, і поступив в найм його Step-Father J Crashaw [Джозеф 'Джо' Crashaw] килим виробник Бостоні штату Массачусетс. У віці 16 років, [ 1843] він плела перший шматок Брюссель килим у Північній та Південній Америках, фальцювальна після цього плетена була виставлена на свій крок батька на сторіччя у Філадельфії. В 1856 він зайняв перше паровим двигуном з нумерації області навколо Eau Ульріха Галлє, Вісконсині, за десять років вдалося пила для подрібнення фірми кнапе з, досить повні & Company.


Із цього погляду він пішов до Сент-Луїсі Mo. , і в той час, як на службі Jerad B. Allen & компанії, superintended введення парового опалення завод в Сент-Луїсі божевільна притулку і також був майстром з заліза роботи з великою EADS мости [Святого  Луї MO].


Він створив металургійного комплексу робіт на багатих Хілл, MO для Джей Гульда і в основному глечиковим Bros, за вартістю $150, 000 та 1894 пенсіонер з business life на фрукти хуторі біля бункер Хілл Ill.


цього життя було недостатньо активно для нього, втім, і він погодився на пропозицію щодо "Сан-Антоніо штату Техас зводити завод для консервування знаменитий мексиканського ласощі, чилі спо- карні і поки що зробила перший машини успішно молоти перець чилі. Потім він став зацікавлені в тихоокеанське узбережжя і його можливості, а в 1892 вступив до Anacortes, де він побудований у затишному заміському будинку, модель ферми малих порцій. У будинку є зазначив Woodhouse за своєю наповненістю із яких все було зроблено.


Якщо рідина зливається його землі, це було зроблено на більшість наукових манері. Його було в темряву вулиці добірною лайкою сортів фруктів, і дерева мали кращий догляд. Чудовий коханець квітів. Його будинок був як привабливий як професійний флорист могли, зробили це. До моменту смерті пані Woodhouse у вересні минулого року, це була одна з принад життя на Anacortes йти на це добре тримається додому, де всі були бажаними. Пан Woodhouse був чудовий читач і широкого кола однодумців мислитель. Він любив суспільства молодих людей, було весело, і ніколи не втомилися від розважальних своїх друзів.


Пан Woodhouse був одружений в 1847 Бостона в до повідомила Гаррієт Джейн білого до кого народилася 10 дітей, п'ять синів і дочок п'ять з яких 8 ще живуть з цих Томас D. і Джордж Д. у місті Пітсбурзі Канзас, Джон Уоррен у штаті Невада MO, Франк Е.в бункер Хілл хворих, Йосип W. в штат Пенсільванія, пані Керрі О.Watkins у Москві Айдахо, пані Henrietta шківа на Велінгтон Пуллман , і пані Minnie Робінсон цього міста, Пол В.Woodhouse, також цього міста, - це приймального сина.



Пан Woodhouse був в центрі близько тижня тому, але з тих пір було поступово занурюючись, результати ускладнення неприємностей. Він ніби реалізувати підхід до смерті, і його дочки до нього. Він дав вказівки щодо розпорядження його ефекти з точністю та допомоги, що характеризують його бізнес-відносинах через.

Про це заявив у п'ятницю вдень на похороні о 2 годині з резиденції РЕВ. Пан Ковінгтон енд Берлінг (Covington буде безкоштовно послуг.

Публікації: 12 квітня 1900 року
звання: щотижня американських, Anacortes, у Вашингтоні в четвер

Anacortes музей
1305 8
Anacortes, ВД 98221-1833
[ 360] 293-1929

No comments:

Made in Mitchell South Dakota