Sunday, October 26, 2014

Vipond Woodhouse John doğdu Ingiltere'de Lancaster. Ocak 10, 1827, hayatını Anacortes 12 Nisan, 1900



Vipond Woodhouse John doğdu Ingiltere'de Lancaster. Ocak 10, 1827, hayatını Anacortes 12 Nisan, 1900

Bu Eskiz geldi konu Amerika'ya 14 yaşında yıl istihdam girmiş onun Step-Father J Crashaw [Joseph 'Joe' Crashaw] halı üreticisi Boston Massachusetts. Yaş, 16 yıldır de ziyaretle noktalayacak [ 1843] ilk örneği de Brüksel hali Kuzey Amerika'da üretilmiştir ve tesisatı üzerine bu dokuma tarafından sergilendi, Adım Babamız da doğumunun yüzüncü yıldönümünde Philadelphia. 1856 De aldı ilk Buhar Motoru Numaralandırma bölgesine Eau Galle, Wisconsin, on yıl için öğütücü başardı testere, firması Knapp, iri yarı ve Şirketi.


Bu noktada gitti St. Louis Mo. , ve hizmetinde bulunan Jerad B. Allen & Company, atan superintended buhar ısıtma tesisi, St. Louis cinnet getiren Sığınma ve de ustası Demir iş büyük Eads köprüleri [St.  Louis MO].


Yarattı eritilmesi works Zengin Hill, MO'Jay Gould ve sürahiyi Bros, maliyeti $150, 000 ve 1894 emekli iş hayatı bir meyve çiftlik denize yakın Deposu Hill Ill.


bu yaşam, yeterince etkin değil, ona ancak, ve kabul ettiğini için bir teklif San Antonio Texas kurmak için bir fabrikanın konserve ünlü Meksika çeşit seçme meyve var. senin, chili con-carney ve makinenin ilk başarıyla çekilmiş biber biber. Daha sonra da ilgi duymaya, pasifik kıyıları ve olasılıkları, ve 1892 'de Anacortes geldi, burada samimi bir banliyö ev ve had a model çiftlik küçük porsiyon. Woodhouse, ev için dikkat çekti, tamlığı ile her şeyin.


Eğer tahliye edilmesini, kara, en bilimsel şekilde yapıldı. Onun meyveleri olduğu yıkılışının gürültüsünden çeşitler, ve, ağaçların en iyi vardı. Harika bir sevgilisi çiçek. Olarak evine çekici bir profesyonel çiçekçi yapmış olabilir. Kadar, ölüm Bayan Woodhouse geçen Eylül ayında biriydi hayatın tadını ömrü Anacortes de bu iyi saklamış ev'de hoş geldiniz. Sayın Woodhouse büyük bir okuyucu ve çok odaklı düşünürüz. Toplumun beğendi gençler,, jolly, ve bir daha asla bıktım eğlenceli arkadaşları.


Sayın Woodhouse, evli de 1847 de Boston doğumlu Büyük Jane Beyaz kime on çocuk, beş oğlu ve beş kızı, halen sekiz kişinin bu Thomas D. ve George D. at Pittsburg Kansas, John Warren at Nevada MO, Frank E. at Deposu Hill hastalandı, Joseph W. in Pennsylvania, Bayan Carrie Auer A. Watkins Moskova'da Idaho, Bayan Henrietta Kasnağını Wellington Wash. , ve Bayan Minnie Robinson bu kent, Paul V. Woodhouse ve ayrıca bu şehir, bir oğulluk.



Sayın Woodhouse, downtown yaklaşık bir hafta önce ama o zamandan bu yana kademeli olarak azaltma olduğu, elde edilen sonuçların bir komplikasyonu sıkıntılarımı. Geldi de hayata yaklaşım ölüm ve kızı'nın kendisine. Tarifleri verdi olarak atılması ile yaptığı etkileri, hassasiyet ve dikkat edin, iş ilişkilerinde ile tanımlanır.

Cenaze töreni için duyurdu Cuma günü öğleden sonra at 2 O'clock, residence DEVIR. Sayın Covington sorumlu olacaktır.

Yayın: Nisan 12, 1900
Title: Haftalık Amerika, Anacortes, Washington Perşembe

Anacortes Müzesi
8 1305
Anacortes, WA 98221-1833
[ 360] 293-1929

No comments:

On this Day Bette Davis was Born