Sunday, October 26, 2014

Г-жа Хариет Грийн Джейн Woodhouse Смъртта на г-жа Woodhouse на 21 септември 1899 г


 
 
Г-жа Хариет Грийн Джейн Woodhouse Смъртта на г-жа Woodhouse на 21 септември 1899 г

 

Г-жа Хариет Грийн Джейн Woodhouse, съпругата на J. V. Woodhouse, почина в неделя на частен дом в този град, на възраст от 70 години и 9 дни. Г-н и г-жа Woodhouse дойде тук в близост до преди десет години, и след закупуването на тракт на земя от края на Уилям Allard, построени уютен на жилището и преобразува тяхното придобиване в модел у дома, когато те са живели. Здравето на г-жа Woodhouse не е бил добри за по-дълго време преди смъртта й, и при един или двама бивши поводи тя е била толкова ниско, че тя се е считала за невъзможно тя да възобновят, но й естествено стабилна конституция пред в своя полза и тя всеки път възстановени. Макар че по това време е била дълбоко, тя отвора всичко отбранява подстъпите и смята нейният много приятели, както необичайно сърдечен и весели.

 

Г-жа Woodhouse е роден 8 септември, 1829 [ 1830], Roxbury Масачузетс, и на нейния осемнадесета рожден ден е била омъжена за г-н Woodhouse. Тя е била омъжена за г-н Woodhouse това бе нейното гордост да се отнасят, в хода на тяхното дълъг живот те никога не са били освен за повече от четири месеца във всеки един момент, и че те са рядко е отделно. Тя бе на майката на десет деца, всички с изключение на две които оцеляват й, като един също един приет син. Една дъщеря г-жа Робинсън, пребивава в Anacortes.

 

Погребението услуги са били проведени от пребиваване във вторник следобед, interment се в Grandview гробище. На REV Чарлз Godsman проведено на услуги, г-жа Woodhouse като стане член на неговата църква преди около една година преди това време като е било Universalist. Имаше доста на събиране на приятелите си на семейството на услуги и всички са най-дълбокото си съчувствие за мъката на съпруга си и други на семейството

 

на 21 септември 1899 г

дял: ежеседмично американски, Anacortes, Вашингтон в четвъртък

 

Anacortes музей
1305 8-та
Anacortes, WA 98221-1833

[ 360], 293-1929

No comments:

Made in Mitchell South Dakota